liposomale CBD

Iedereen heeft wel eens een periode met veel stress en vermoeidheid. Je wilt van alles maar hebt er gewoon de energie niet voor. Het over kwam ook Lily Petersen (49) uit Haarlem. “Het was echt vreselijk, ik voelde me wekenlang ellendig en ik ging er ook slechter door slapen. Het liefst pakte ik het eerste beste vliegtuig om weg te zijn van al die malaise. Het gekke was dat ik niet begreep waarom ik me zo voelde, er was geen reden voor. En toch kon ik het niet beïnvloeden, heel frustrerend. Ik vertelde het uit eindelijk aan een vriendin die in de gezinszorg werkt. Zij kende een ervaren gezondheidscoach en die heb ik toen bezocht.

Gezondheidscoach

“Praten met iemand die weet hoe het voelt, helpt al echt. Ook raadde zij mij CBD-olie aan van het Zwitserse merk Neo-Cure. Die is 100% natuur lijk en heeft een unieke formule waardoor de CBD vrijwel volledig door je lichaam wordt opgenomen. De meeste andere CBD-oliën worden in je maag afgebroken en komen zonder werking in je toilet uit, zei ze. Het resultaat? In één woord: onvoorstelbaar!”

Liposomaal is een moeilijk woord voor betere opname

“Als je weer energie hebt, wordt je wereld meteen weer groter. Je hebt weer zin om op pad te gaan en mensen te zien. Heerlijk! Ik zie mijn gezondheidscoach nog elke drie maanden en gebruik dagelijks de liposomale CBD. Dat liposomale zei mij eerst niks, maar toen het zo goed werkte, heb ik het nagevraagd. Ik wil niets in mijn lijf wat ongezond is of maar tijdelijk werkt. CBD staat voor cannabidiol en is een natuurlijk, ongevaarlijk en niet verslavend stofje uit de Cannabisplant. De liposomen zijn kleine vetachtige bolletjes die de CBD in je maag beschermen tegen het maagzuur. Zo komt de CBD ongeschonden door je maag en kan in het volgende station, je dunne darm, goed worden opgenomen in je lichaam. Alleen dan kan het positief voor je werken! En geloof me: dat doet het!”

Veel beter slapen

“Sinds kort gebruik ik de Somnidiol Liposomale CBD. Daar is ook melatonine en vitamine B6 aan toegevoegd. Reden was dat ik nog niet zo gemakkelijk insliep. Ik zal het de rest van mij leven blijven gebruiken want je hebt geen idee wat een goede nachtrust met je energie en humeur doet. Je staat elke dag fris op met een brede glimlach! En geloof het of niet: je gaat er ook beter uitzien!”

Waarom mijn verhaal?

“Reden dat ik hier mijn verhaal doe, is dat ik niemand de nare periode gun die ik heb meegemaakt. Omdat het in veel gevallen niet nodig is. Laat de natuur je gewoon een handje helpen, daar is niets mis mee. Ik zit nu weer heerlijk in mijn vel. Probeer deze CBD-olie ook gewoon en kijk hoe het bij jou werkt. Je koopt het bij de meeste drogisterijen.”