spieren en gewrichten

Met de jaren wordt het lijf wat minder soepel. “Gaat mij nog niet gebeuren”, dacht Marco Lusing (58). “Wij levengezond en bewegen veel. Toch kreeg ik steeds meer last van stijve gewrichten en pijnlijke spieren, bij het opstaan en vooral na het hardlopen. Ik heb het een tijdje genegeerd, maar het ging niet weg. Toen kreeg ik de gouden tip!”

Marijke en Marco zijn gezonde en actieve mensen. Naast hun werk als verpleegkundige en projectmanager sporten ze regelmatig (hardlopen en fitness) en reizen zij veel. Marco: “Wij leiden al jaren een ac-tief leven en hechten aan onze gezond-heid. Op onze leeftijd moet je voor dat laatste wel wat doen. Genoeg bewegen, gevarieerd eten en stress vermijden. Daarom was ik best verrast over de klachten die ik kreeg, ook al lees je op internet dat het normaal is. Maar ik kon mijn stijvere lijf niet accepteren.”

“Niet twijfelen, gewoon proberen!”

Hardloopgroep

Marijke: “Ik had al langer wat ge-wrichtsproblemen na het sporten. Ik deelde onze ongemakken met de hardloopgroep en kreeg meteen veel tips. Een ervan was Silidyn gebruiken, elke dag voor het ontbijt tien druppels. Er zit een bijzondere stof in, ortho sili-cium en nog een aantal toevoegingen. Onze drogist had het op voorraad.” Marco: “Eerlijk gezegd verwachtte ik niets van een paar druppels. Maar het resultaat was echt ongelofelijk: na een week was ik klachtenvrij! Bij Marijke gebeurde hetzelfde, na drie weken. Silidyn hoort nu bij ons ochtendritueel.

Ook gebruiken we de spier- en gewrichtsgel, ook van Silidyn. Ik ben er echt superblij mee en zeg tegen iedereen met soortgelijke klachten: niet twijfelen, gewoon proberen!”