stress en slapen

Warm douchen, een boekje lezen en vooral geen koffie meer drinken. Eva (35) probeerde alles om van haar slapeloosheid af te komen, maar niets hielp. “Op een gegeven moment had ik zoveel slaaptekort, dat ik balanceerde op het randje van een depressie.”

Totdat een collega me tipte over Magnesion® Relax. Zij sliep ook al jaren behoorlijk slecht en bij haar had het een klein wonder verricht. Ik was er eigenlijk al een beetje klaar mee, maar toen ze het bruispoeder voor me had gekocht, kon ik moeilijk weigeren. Trouw maakte ik elke avond voor het slapen een glas Magnesion Relax drink. Vaak als heerlijke Hot Drink, maar in de zomer ook als een lekker fris en koel drankje. Een maand later wist ik het eigenlijk al, dit is mijn reddende engel!

Elke avond een glas

Elke dag een glas Magnesion Relax helpt me niet alleen om beter te slapen, maar het brengt ook een nieuw soort rust over me. Ik ben meer ontspannen, ik pieker minder en ben meer uitgerust waardoor ook mijn neerslachtige gevoelens met de dag minder worden. “Sinds ik slaap, heb ik weer veel meer overzicht. Ik heb weer energie en ben niet meer overprikkeld.” Stoppen met Magnesion Relax is dan ook geen optie meer. “Als ik het niet neem, mer k ik dat gelijk. Dan lig ik als vanouds weer de hele nacht wakker.
Het effect van Magnesion Relax heeft me dan ook volledig verrast!

Het geheim van MAGNESION RELAX

Magnesium heeft een ontspannende werking op je zenuwstelsel. En wie meer ontspannen is, valt sneller in slaap. Daarnaast speelt het ook een belangrijke rol in de aanmaak van melatonine, het slaaphormoon. Magnesium helpt immers bij de ontkalking van de
pijnappelklier die onze dagelijkse melatonie aanmaakt. Wanneer je dus kampt met een magnesiumtekort, kan je melatonineproductie al snel in de war raken en dan wordt slapen heel moeilijk. Met Magnesion Relax vul je het magnesium tekort direct aan. Het bevat gehydrateerd (ionisch) magnesium en is daardoor 100% effectief.