Botten & Gewrichten

Fysiotherapie, glucosamine, gezond eten en vooral weinig alcohol. Dirk (55) probeerde van alles om zijn gewrichtsongemakken te verminderen, maar niets hielp. “Op een gegeven moment werd ik daardoor zo teleurgesteld, dat ik balanceerde op het randje van een burn-out.”

Totdat mijn moeder me tipte over Magnesion Senior. Zij is maar liefst 88 jaar oud, loopt al jaren bijzonder slecht maar bij haar had het een klein wonder verricht. Ik had eigenlijk helemaal geen zin om het uit te proberen, maar toen ze het bruispoeder voor me had gekocht, kon ik moeilijk weigeren. Ik vond het zo lief van haar. Trouw maakte ik elke avond voor het slapen een glas Magnesion Senior drink. Vaak als heerlijke warme, thee, maar in de zomer ook als lekker verfrissend ochtend drankje. Een maand later wist ik het eigenlijk al, dit gaat mij er weer helemaal bovenop helpen!

“Het effect van Magnesion Senior heeft me dan ook volledig veranderd!”

Elke avond een glas

Elke dag een glas Magnesion Senior helpt niet alleen mijn spieren sterker te maken, maar geeft mijn gewrichten ook vertrouwen om actief te bewegen. Bovendien levert het me meer energie. Het is niet alleen fijn om wat fitter te worden, maar sterkere spieren kunnen ook veel blessures voorkomen, bijvoorbeeld als je valt. “Sinds ik weer actief ben heb ik meer sociale contacten. Ik heb weer zin in het leven en sta niet meer langs de kant.” Stoppen met Magnesion Senior is dan ook geen optie meer.“Als ik het niet neem, merk ik dat gelijk. Dan voel ik als vanouds weer die ongemakken en blijf ik gewoon weer op de bank zitten.

Het geheim van MAGNESION SENIOR

Ouderen worden er vaak aan herinnerd dat ze extra vitamine D nodig hebben. Dat is namelijk goed voor de botten en spieren. Maar wist je dat je eigenlijk niks hebt aan vitamine D als je niet voldoende magnesium binnen krijgt? Magnesium zorgt er namelijk voor dat calcium en vitamine D hun werk goed kunnen doen. Zonder magnesium worden ze niet goed opgenomen in het lichaam. Magnesion Senior bevat een speciale verhouding magnesium en vitamine D dat spierzwakte tegen gaat en het risico op osteoporose verkleint, zodat u soepel blijft bewegen!