Ik heb nu veel meer rust in mijn hoofd

Ik onrustig? Eh, ja best wel. Maar met een gezin en een drukke baan vond ik dat niet zo vreemd. Tot vorig jaar. Toen kreeg ik een prachtige kans op een nieuwe job en ging er echt voor. Na drie maanden merkte ik dat ik niet meer kon ontspannen. En twee maanden later zat ik ontgoocheld thuis.

Laat ik beginnen met te zeggen dat het goed met me gaat. Ik heb de job nog steeds en het loopt super. Maar ik heb er veel van geleerd. Stress is er niet opeens, maar sluipt langzaam in je lichaam. En als je zoals ik van nature wat onrustig bent, moet je dat extra goed in de gaten houden.

 

Leren ontspannen

Ik heb het geluk van een fijne werkgever.  Samen maakten we een plan om snel weer op de been te komen en dat heeft fantastisch gewerkt. Ik heb leren ontspannen, met ademtherapie. Ik ben gaan bootcampen, om weer lekker buiten te sporten. Ook voel ik nu veel beter aan wanneer ik even pas op de plaats moet maken. En ik heb nog iets ontdekt wat ik graag met iedereen deel.

 

Huh? Cannabis?

Ik geloof in de kracht van de natuur. Al die chemische middeltjes zijn niets voor mij. Via Laura van mijn bootcampclubje ontdekte ik CBD, bekend als stofje uit de cannabis plant. Huh? Cannabis? Maar mijn vooroordeel werd snel ontkracht.

Op internet ontdekte ik dat veel mensen er baat bij hebben: meer weerstand, meer energie, meer ontspanning… Dat laatste merkte ik heel sterk. Ik werd veel rustiger in mijn hoofd zonder suf te worden.

 

Laat de natuur voor je werken!

Laura adviseerde mij Lipodiol CBD. Omdat deze 100% natuurlijk is, een hoger CBD-gehalte heeft en de enige CBD is met liposomen. Daarmee kan je lichaam de CBD volledig opnemen. Alle andere CBD’s plas je uit in je toilet, zei ze heel charmant. Ik deel deze gouden tip hier graag met alle andere druktemakers!