In de eerste nacht merkte ik het al!

Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik dit schrijf. Jarenlang sliep ik slecht. Ik kreeg er last van op m’n 39e en vraag me niet waarom. Elke avond zag ik er tegenop om naar bed te gaan. Ik ben van nature een vrolijke meid, maar daar was toen weinig meer van te merken.

Ok, mijn verhaal. Ik ben 42 jaar, 19 jaar gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee jaar na de geboorte van mijn derde kind begon het: ik kon steeds slechter in slaap komen en werd ’s morgens gesloopt wakker. Het bouwde zich langzaam op. Tot een moment dat ik dacht: ik moet er echt iets aan doen!

Serieus radeloos

Op internet ontdek je dat je niet de enige bent met een slaapstoornis. Avondenlang las ik ervaringen van anderen en hun oplossingen. De één zocht de het in medicijnen, de andere in alternatieve middelen. Medicijnen wilde ik niet. Ik ben bang voor gevolgen of bijwerkingen. Ik probeerde van alles: yoga, ademcoaches, zakjes kamille onder m’n kussen, zelfs een hypnose (die niet lukte), oordopjes en een apparaatje dat een geluidje maakte. Maar niets werkte. Ik werd serieus radeloos.

Nieuw middel ontdekt

Toen las ik over een nieuw middel. 100% natuurlijk, met een mix van CBD, melatonine en vitamine B6. Zwitsers product, dus slecht kon het niet zijn. Proberen, dacht ik. En in de eerste nacht merkte ik het al! Ik neem het nu elke avond in en slaap weer als een roos.

Tip voor wakkerliggers

Mijn gezin ziet eindelijk weer de Coranne die ik was: vrolijk en gezellig. Voor degenen die nog zoeken: het heet Somnidiol liposomale CBD. Het bijzondere schijnt te zijn dat het middel heel puur is en extreem goed door je lichaam wordt opgenomen. Ik hoop dat ik met deze tip vele wakkerliggers kan helpen!