Beauty: Mooi zijn, mooi blijven

Schoonheid zit vooral van binnen. Maar ja, je wilt er ook goed uitzien. Met een gezonde en verzorgde uitstraling die je liefst net een paar jaartjes jonger maakt. Ook hier geldt: een gezonde levensstijl is het belangrijkste. Maar help je lijf ook met innovatieve, natuurlijke voedingssupplementen en cosmeticaproducten van Vedax. Want voor alles geldt: wat je niet onderhoudt, wordt vroegtijdig oud.

Facetrex® Natural Facelifting

Facetrex® Natural Facelifting is een hoge kwaliteit dag- en nacht crème in een. De crème bevat het wetenschappelijk ontwikkelde BOTALINE COMPOSITION, verrijkt met HYALURONZUUR en unieke PEPTIDEN. Het dringt diep in de opperhuid en gaat huidveroudering effectief tegen, ontspant de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes) en beschermt tegen schadelijke UV-straling. De crème is vrij van synthetische of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen. Facetrex® is mineral hydrocarbon-free en geschikt voor alle huidtypes.

Facetrex® Collafill Drink
Anti-Aging Collagen

Als je ouder wordt, maakt je lichaam minder collageen aan. Juist collageen houdt je huid stevig en soepel. Gelukkig kun je dat zelf aanvullen. Facetrex® CollaFill™ drink, een super collageen, bevat natuurlijke VERISOL® collageen peptiden, een gepatenteerde vorm van collageen. Het absorbeert biologische actieve collageen peptiden en ondersteunt de lichaamseigen collageenvorming met Ester-C®, een unieke vorm van vitamine C. Facetrex® CollaFill™ drink is samengesteld op basis van jarenlang onderzoek en met wetenschappelijk bewezen beauty claims.

Angela Groothuizen

gebruikt de Facetrex-producten al jaren:

Verwen jezelf dames, het werkt echt!

Jay®

Reuk is een belangrijk zintuig en maken je extra aantrekkelijk. De heerlijkste luchtjes hebben vaak een natuurlijke basis. Het exclusieve Jay Fragrance Eau de Parfum for Woman is een chique geur met een intense beleving. De organic fragrance blijft een dag lang bij je is genieten voor jezelf en de mensen om je heen.

Natucare®

In cosmetica treffen we vaak onnatuurlijke, vaak synthetische, stoffen die zelden goed zijn voor de huid. Natuurzuivere middelen zijn schaars. Daar brengt Natucare Multifunctionele Huidcrème verandering in. Met een 100% natuurlijke crème zonder onnodige toevoegingen zoals parabenen, minerale en synthetische oliën zoals paraffine. De werkzaamheid van Natucare, met onder andere Aloë Vera, Calendula, Lavendel, Sheabutter & Jojoba, en meer, is zeer hoog. Door het multifunctionele karakter kan het breed en veilig worden ingezet bij vele soorten van huidproblemen. De crème is niet geparfumeerd en daardoor geschikt voor uiteenlopende huidtypen. Natucare Multifunctionele Huidcrème staat geregistreerd in de top ranking voor natuurlijke cosmetica en voert met succes het kwaliteitskeurmerk ‘gecontroleerde natuurcosmetica’ BDIH.

Natucare® S.O.S. crème, 30 ml

  • 100% natuurlijk, BDIH gecertificeerd en niet geparfumeerd
  • Ondersteunt herstel bij kleine huidongemakken
  • Gebruik het voor droge ruwe handen, tegen insectenbeten, huidirritatie door processierups
  • Ook effectief tegen plantenprik en voor na het zonnen (aftersun)
6.95 5.20

Silidyn®

Voller en glanzend haar, gezonde en sterke nagels die niet meer afbrokkelen, een huid die er mooier uitziet en soepeler wordt en een verbeterde weerstand en afweermechanismes. Dat is wat je met dagelijks tien druppeltjes Silidyn® Ortho Silicium kunt bereiken. Hoofdbestanddeel van Silidyn is silicium, een mineraal dat planten sterk, flexibel en gezond maakt. Wetenschappers slaagden erin om een toepassing van silicium te ontwikkelen die volledig door het menselijk lichaam wordt opgenomen. Silidyn™ heeft wereldwijd het alleenrecht om deze vorm van silicium te verwerken in haar producten. Silidyn™ bevat niet alleen ortho silicium, maar ook vitamine B12, L-Carnitine, MSM, Borium, Choline en de mineralen zink, mangaan en selenium. De complete formule kan ook bijdragen aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten.

Liquid Collagen®

Liguid Collagen Skin Revitalization® levert een hoog geconcentreerde en intensieve voeding voor de huid. Deze geavanceerde schoonheidsformule is speciaal ontworpen om van binnen uit te helpen bij het revitaliseren van een verouderende huid.

Menu