Gezondheid: weerstand en kracht

Gezondheid is vanzelfsprekend…zolang je gezond bent. Hoe jonger je je daarvan bewust bent, hoe eerder je ernaar zult leven. Met een gevarieerde voeding, regelmatig bewegen en voldoende rust. En dat betaalt zich ook op latere leeftijd meestal uit. Iedereen wil tot hoge leeftijd vitaal zijn en er ook zo uitzien. Onderhoud je lichaam en help het gerust een handje met de natuurlijke voedingssupplementen van Vedax. Die hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen.

CureSupport liposomaal

It’s all about absorption

CureSupport is de ‘uitvinder’ van de liposomale techniek.  Zij ontwikkelden een uniek assortiment van hoge kwaliteit liposomale producten die vrijwel volledig opneembaar zijn. Gewone voedingssupplementen worden voor een groot deel afgebroken door het maagzuur. Liposomen voorkomen dat. Het zijn minuscule vetachtige bolletjes die hun inhoud beschermen en door het lichaam worden herkend als lichaamseigen cellen. De liposomen worden goed opgenomen, tot vaak 60% beter dan gewone supplementen én met een langere afgifte. Dat voorkomt ook overdoseren: dat dat je er te grote hoeveelheden inneemt. Liposomale producten zijn iets duurder dan gewone supplementen, maar verdienen zich meer dan terug door de veel betere werkzaamheid.

Liposomal Vitamin C

Weerstand! Juist nu!

Liposomal Vitamin C is uniek vanwege de liposomale werking, die de vitamine C beschermt tegen het maagzuur en ervoor zorgt dat deze vitamine C uitzonderlijk goed door het lichaam wordt opgenomen. Het verhoogt zo het vitamine C gehalte in je bloed en draagt daarmee bij aan een normale werking van je immuunsysteem, oftewel je weerstand.

Ook steunt het de normale werking van je zenuwstelsel en kan het gevoelens van vermoeidheid verminderen. Je lichaam maakt zelf geen vitamine C aan en kan het ook niet opslaan. Daarom moet je het dagelijks innemen. Door de liposomale werking gaat dat met CureSupport Liposomal Vitamin C heel effectief, en zonder een onnodig hoge dosering. Er zijn klinische resultaten van deze  liposomale vitamine C vastgesteld. De dagelijkse dosering is 5 ml in een glas water of sap.

VOL OP WEERSTAND PAKKET

  • Complete combinatie ter ondersteuning van een goede weerstand
  • Hoge opneembaarheid en langdurige afgifte door liposomen
  • Anti Aging & Antioxidant
  • Makkelijk te combineren als coctail in water of sap
140.80 89.99

DUO Weerstand Pakket

  • Weerstand combi in vloeibare vorm
  • Hoog gedoseerd
  • Hoge opneembaarheid en langdurige afgifte door liposomen
  • Makkelijk te combineren
79.90 54.99

Silidyn®

Voller en glanzend haar, gezonde en sterke nagels die niet meer afbrokkelen, een huid die er mooier uitziet en soepeler wordt en een verbeterde weerstand en afweermechanismes. Dat is waar 10 dagelijkse druppeltjes Silidyn® Ortho Silicium aan kunnen bijdragen. Hoofdbestanddeel van Silidyn is silicium, een mineraal dat planten sterk, flexibel en gezond maakt. Wetenschappers slaagden erin om een toepassing van silicium te ontwikkelen die volledig door het menselijk lichaam wordt opgenomen. Silidyn™ heeft wereldwijd het alleenrecht om deze vorm van silicium te verwerken in haar producten. Silidyn™ bevat niet alleen ortho silicium, maar ook vitamine B12, MSM, Borium, L-Carnitine, Choline en de mineralen zink, mangaan en selenium. De complete formule kan ook bijdragen aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten.

Magnesion®

Magnesium is een onmisbaar mineraal, waar we helaas te weinig van binnenkrijgen via onze voeding. Het is goed voor de ontspanning van lichaam en geest en in het bijzonder te gebruiken bij stresssituaties, vermoeidheid en spierzwakte. Maar ook voor de hartfunctie, de hormonale activiteit en het immuunsysteem. Magnesion® bruispoederformules zijn unieke vloeibare magnesium supplementen op basis van natuurlijk magnesiumcitraat en vitamine D3. Magnesion® bevat 100% gehydrateerd (ionisch) magnesium en is daardoor zeer goed en efficiënt opneembaar. Het unieke van Magnesion® is bovendien dat magnesiumcitraat altijd gecombineerd wordt met vitamine D3.

PlantaVital®
The Next Generation

100% plantaardige supplementen in unieke, volledig composteerbare verpakkingen.

De naam PlantaVital zegt het al: haalt vitaliteit uit de natuur. Het gaat om een assortiment van meer dan dertig hoogwaardige en volledig uit planten gemaakte producten die door een hoge opneembaarheid bewezen werkzaam zijn. Zonder een spoor van dierlijke of synthetische ingrediënten en met alle goede co-nutriënten die synthetische vitaminen niet hebben. Verpakt in een unieke, plasticvrije EKO-verpakking van volledig composteerbaar karton. Daarmee zet PlantaVital als een van de eersten in de branche duurzame stappen naar een wereld zonder plastic.

VOORDELEN PLANTAVITAL®

– Natuurlijke producten, zonder synthetische bewerkingenPlantavital bio doos
– Zeer goed opneembaar wat lagere doseringen mogelijk maakt
– Plantaardig en daarmee goed voor mens en milieu
– Geschikt voor vegetariërs en veganisten
– Geschikt voor alle leeftijden
– Een capsule per dag, gemakkelijk in te nemen
– Kan naast geneesmiddelen worden gebruikt

PlantaVital® Vitamine D3
100% plantaardig!
 

 

– Draagt bij in ontwikkeling botten
– Zorgt voor opname calcium, magnesium en fosfaat
– Ondersteunt een sterk immuunsysteem

Een gebrek aan vitamine D ontstaat tegenwoordig gemakkelijk en dat kan veel ongemakken veroorzaken. Het draagt onder andere bij in de ontwikkeling van botten en zorgt ervoor dat mineralen als calcium, magnesium en fosfaat goed opgenomen kunnen worden. Maar ook voor de ondersteuning van je immuunsysteem, het behoud van soepele spieren en een goede weerstand. Helaas zijn er weinig plantaardige vitamine D supplementen op de markt en vooral de bekende merken blijken stijf te staan van de synthetische vitamine D. PlantaVital introduceert een 100% plantaardige vitamine D3 die – uniek – als kauwtablet is in te nemen.

Irwin Naturals®

Irwin Naturals produceert al meer dan twintig jaar een breed assortiment supplementen. Supplementen van Irwin scoren regelmatig ‘best-in-class’. Irwin gelooft in de meerwaarde van softgels ten opzichte van tabletten. Zowel de inname van het supplement wordt vergemakkelijkt en de opname wordt sterk verbeterd. De hoog gedoseerde en functionele samenstellingen omvatten een breed spectrum aan gezondheid bevorderende ingrediënten.

Vedax®

Chlorella Pyrenoïdosa

Chlorella Pyrenoïdosa is de krachtigste natuurlijke ontgifter van alle voeding die wij kennen en dankt haar kracht aan het chlorella plantje. Deze alg heeft een reinigende werking in het lichaam. Het is een superieure natuurlijke ontgifter , die darmen reinigt en de lever zuivert van giftige stoffen. Ook draagt het bij belangrijk in een gezonde spijsvertering, een goede bloedsuikerspiegelbalans, het tegengaan van constipatie het ondersteunt gezonde bacteriën en darmflora waardoor o.a. candida minder snel een kans krijgt zich te ontwikkelen.

Vedax®

Glucosamine Complex

Gewrichten verbinden botten met elkaar en worden vaak stevig belast. Het tussenliggende, zachtere kraakbeen werkt als een beschermlaag en vangt de stoten en schokken van het bewegen op. Glucosamine is een belangrijke bouwstof voor kraakbeen en gewrichten, zeker bij een actieve levensstijl.  Een aminosuiker die van nature al in het lichaam voorkomt. GLUCOSAMINE COMPLEX kan dat aanvullen, als een natuurlijk voedingssupplement. Met naast glucosamine een aantal toegevoegde unieke opbouwende stoffen en kruidenextracten. Leverbaar in verpakkingen van 30 Vcaps, 60 Vcaps en 120 Vcaps.

Vedax®

Heemst Keel Siroop

HEEMST KEEL SIROOP is een 100% plantaardige siroop met een verzachtende invloed op de keel en bij keelkriebels. Heemst heeft een hoog gehalte aan slijmstoffen, die vooral bestaan uit polysachariden. Deze nemen water op en vormen dan een beschermende slijmlaag in de keel met een verzachtende en weldadige invloed. Aan deze Heemst keelsiroop zijn aanvullende natuurlijke ingrediënten toegevoegd die de heilzame werking versterken.

Menu